Samen overdragen | Informatieoverdracht

De uitdaging
Grote infrastructurele projecten dienen te worden overgedragen van project- naar beheerorganisatie. Omdat deze projecten al jarenlang lopen is dat een behoorlijke uitdaging. Projectorganisaties krijgen gedurende de duur van het project te maken met heel veel gestructureerde en ongestructureerde informatie. Al deze informatie moet worden geordend zodat het project kan worden afgerond en overgedragen.

De aanpak
De door ons opgedane ervaring heeft duidelijk gemaakt dat we dit proces beter en efficiënter kunnen aanpakken. Proficium. Prorivium, Carbyn en Moxio zijn daarom, gedreven door een ambitie naar innovatie en verbetering, de kennisconstructie ‘Samen overdragen’ gestart. We hebben een scala aan expertises en ervaringen samengebracht om tot betere oplossingen te komen.

Het resultaat
Door onze kennis te delen kunnen wij innovatieve en geavanceerde oplossingen bieden voor het beheren, delen, uitwisselen en visualiseren van informatie. Door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en het geven van inzichtvolle workshops komen we tot de kern.

Partners:

         

06 23 39 91 46