Onze aanpak

We benaderen projecten door een aanpak te hanteren die het beste past bij jouw organisatie en de omgeving. Dit doen we in een aantal fases.

1 Verkenningsfase 2 Bewustwordingsfase 3 Ordeningsfase 4 Uitvoeringsfase 5 Monitoren

Verkenningsfase

We gaan intensief in gesprek met jouw organisatie en de betrokkenen. Dit doen we door de vraag achter de vraag te stellen en net even dat stapje extra te zetten. Hierdoor komen we samen tot de echte uitdaging.

Bewustwordingsfase

Carbyn zorgt voor een vernieuwende workshop of brainstormsessie. Dit doen we door gebruik te maken van zoveel mogelijk interactie en visualisatie. Tijdens de sessie gaan we jouw uitdaging verder uitdiepen.

Ordeningsfase

We ordenen alle verkregen informatie vanuit de workshops en bundelen dit in een helder plan. Het plan communiceren we met behulp van visuele samenvattingen en aansprekende presentaties. Waar nodig bouwen we krachtige netwerken. In deze netwerken brengen we zoveel mogelijk expertise samen om tot een krachtige oplossing te komen.

Uitvoeringsfase

We voeren het project uit in heldere producten met resultaten en gaan als verbindingscoach te werk. Dit zorgt voor duurzame oplossingen op lange termijn. We rapporteren geregeld de laatste stand van zaken binnen het project. Zo weet jouw organisatie altijd waar ze aan toe is. 

Monitoren

Ontwikkelingen binnen en buiten de organisaties gaan razendsnel. Daarom moeten organisaties intern en extern alert blijven. Carbyn houdt je hierbij scherp. 

Contact

06 23 39 91 46